Konteineru noma, visā Latvijā

Drukāt
1

DemEko, SIA, demontāža, labiekārtošana, arboristi, azbesta apsaimniekošana

Alejas, Priežu 7, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111
Ēku demontāža, Demontāžas darbi, demontāža, nojaukšana, demontēšana. Teritorijas sakopšana, nojaukšanas darbi, dārza mājas, mājiņas, ēkas, šķūņi, rūpnieciskās ēkas. Teritorijas izlīdzināšana, planēšana, grunts pacelšana, grunts izvešana. Teritorijas sakopšana, zemes darbi, zemes līdzināšanas, attīrīšanas, izlīdzināšanas darbi.
  • 1 Atkritumu izvešana, konteineru noma
  • demeko.lv

Dobeles komunālie pakalpojumi, SIA

Spodrības 2, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" sniedz šādus pakalpojumus::

Atkritumu apsaimniekošanas nozare:

✓ sauso sadzīves atkritumu savākšana un pārvadāšana; ✓ būvgružu konteineru noma un izvešana; ✓ šķiroto atkritumu savākšana (pet pudeles, polietilēns, kartons, papīrs, stikla pudeles un burkas); ✓ bīstamo atkritumu pieņemšana (elektrisko un elektronisko atkritumu savākšana, dienas gaismas lampas, svina akumulatori, auto riepas); ✓ pārvietojamo tualešu noma.

Ceļu nozare:

✓ asfaltbetona seguma remonts; ✓ ielu un ceļu ar grants segumu planēšana; ✓ ielu un ceļu tīrīšana no sniega; ✓ ielu mehāniskā kaisīšana; ✓ bruģa seguma izbūve; ✓ mehanizēta zāles pļaušana; ✓ transporta pakalpojumi (beramo kravu pārvadājumi, buldozera, ekskavatora un  frontālā iekrāvēja pakalpojumi).

Zaļumsaimniecības nozare:

✓ zāliena pļaušana; ✓ apstādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ puķu stādījumu ierīkošana un kopšana; ✓ koku un zaru zāģēšana; ✓ zemes frēzēšana.

Sētnieku nozare:

✓ mehāniskā ielu un laukumu slaucīšana; ✓ ietvju un brauktuvju tīrīšana; ✓ zāliena tīrīšana.

Kapu saimniecība:

✓ kapsētu apsaimniekošana; ✓ sēru zāles noma.

Šķiroto atkritumu savākšana.

Dova, SIA

Indras 15, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
Atkritumu izvešana, konteineru noma

Druplat, SIA

Radžu 18, Rīga, LV-1057
DRUPLAT koka atkritumu pārstrādātājs:: ✓ Dokumentu apstiprināšana par atbilstoši veiktu koka atkritumu pārstrādi ✓ Koka atkritumu drupināšana mūsu vai jūsu teritorijā ✓ Koka atkritumu savākšana konteineros ✓ Metāla piejaukumu atdalīšana ar Doppstadt ✓ Drupinātas koksnes - šķeldas tirdzniecība

Eco Baltia vide, SIA

Rumbula, Getliņu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
Būvgružu izvešana, Konteineru noma , Sniega izvešana., Būvgružu, atkritumu konteineru noma , (īre).

Eco Baltia vide, SIA, Klientu apkalpošanas centrs Rīga

Rumbula, Getliņu 5, Stopiņu pagasts, Ropažu nov. LV-2121
Konteineru noma . Būvgružu konteineru noma , īre., Būvgružu, atkritumu konteineru noma (īre).

Eco Baltia vide, SIA, Klientu apkalpošanas centrs Tukums

Dienvidu 2, Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Būvgružu izvešana, konteineru noma, atkritumu izvešana, atkritumu savākšana, sadzīves atkritumi, sniega izvešana, atkritumu uzglabāšana, sadzīves tehnikas savākšana. Sadzīves atkritumi. Sadzīves atkritumu apsaimniekošana, sadzīves atkritumu izvešana. Atkritumu savākšana, izvešana. Atkritumi. Atkritumu apsaimniekošana. Atkritumu

Eko kapitāls, SIA

Pērses 11, Jaunjelgava, Aizkraukles nov., LV-5134

Ekodem, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

"Daugavas Piens" , Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-2123
Mūsu pakalpojumi: ✓ Azbests un Azbesta utilizācija ✓ Demontāža un Demontāžas darbi ✓ Metāllūžņu pieņemšana – uzpirkšana ✓ Automašīnu uzpirkšana ✓ Bezmaksas metāllūžņu izvešana Par mums: Mūsu darbības pamatprincips ir atbildība par vides aizsardzību un dažādu otrreizējo izejvielu – videi kaitīgo preču atkritumu un metāllūžņu apsaimniekošanu videi draudzīgā veidā. Veicot šo apsaimniekošanu, mūsu uzņēmums rūpējas par to drošu un videi nekaitīgu uzglabāšanu un apstrādi, līdz to nogādāšanai otrreizējai pārstrādei. Šādas darbības rezultātā mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides sakopšanā un vienlaikus nodrošinām apsaimniekoto materiālu nonākšanu otrreizējās pārstrādes apritē.

Energoparks, SIA

"Viesalgi" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
Skandināvija, Eiropas valstis, Vācija, Beļģija, Nīderlande, Francija, Lietuva, Dānija, Konteineri, konteineru , zemju attīrīšana no apaugumiem, Robežstigu tīrīšana, Pasažieru pārvadājumi Latvijā, Baltijā, autobusu noma

Erde VS, SIA

Vandzene, "Greizumi" , Vandzenes pagasts, Talsu nov., LV-3281
Ekskavators, ekskavatori, ekskavatora noma , ekskavatoru noma ., Konteineru noma . Konteineru noma Talsi.

Euro Lom, SIA, Metāllūžņu pieņemšana

Jūrmalas gatve 16b, Rīga LV-1083
Apraksts: Piedāvājam visu pakalpojumu klāstu: metāllūžņu iepirkšanu, iekraušanu, izkraušanu, savākšanu, šķirošanu un transportēšanu; nolietotu transporta līdzekļu utilizācija CSDD likvidācijas sertifikāta izsniegšana; tranporta pakalpojumi; konteineru noma; iekārtu demontāžas darbi; tilpumu griešana un demontāža.

Freeway Logistics, SIA, starptautiskie kravu pārvadājumi

Starptautiskie pārvadājumi, bezmaksas konsultācijas!
Dzelzavas 117, Rīga LV-1021
Sniegtie pakalpojumi: ✓ Starptautiskie kravu pārvadājumi ✓ Sauszemes kravu pārvadājumi ✓ Jūras kravu pārvadājumi ✓ Avio kravu pārvadājumi ✓ Multimodālie konteineru kravu pārvadājumi ✓ Bīstamo kravu pārvadājumi (ADR) ✓ REF mašīnas ar temperatūras režīmu ✓ Ekspress piegādes ✓ Negabarīta kravu pārvadājumi ✓ Kravu apdrošināšana ✓ Bezmaksas konsultācijas

Gaja Pluss, SIA - Saliktu kravu pārvadājumi, pārvākšanās serviss ekspress piegāde, muitas noliktava Eiropā, Baltijā, Rīgā

Ogres 5-27, Rīga LV-1019
Par uzņēmumu:

Latvijas transporta kompānija "Gaja Pluss" tika dibināta 2001.gadā. Savas darbības laikā mūsu kompānija pierādīja sevi kā atbildīgu un drošu partneri. Darba pieredze vietējo apstākļu pārzināšanā kravu pārvadāšanas maršrutos pa visu Eiropas Savienību, ļauj nodrošināt mūsdienīgu kravas piegādi. Visi mūsu autovadītāji ir nodrošināti ar mobilajiem sakariem, kas ļauj menedžeram vienmēr iegūt operatīvu informāciju par kravas pārvadājuma gaitu un izpildi!

Gofre Baltija, SIA

Kartona kastes gofrētais kartons iepakojuma papīrs
Lokomotīves 142, Rīga LV-1063
Iepakojuma papīrs: ✓ Iepakojuma papīrs pēc pasūtījuma ✓ Iepakojuma papīra griešna ✓ Vienmēr pieejams ietinamais papīrs 15 kg pakās,loksnes izmērs 60 x 85 cm. ✓ Ietinamais papīrs ✓ Ietinamais papīrs ruļļos ✓ Iepakojuma papīrs ruļļos ✓ Ziedu ietinamais papīrs ✓ Kartona kastes
ZL.LV iesaka

INESTA Consulting and Trading, SIA

Piņķi, Bezdelīgu 5, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Mūsu klienti:

"INESTA" klienti parasti ir pašvaldību iestādes, starptautiski enerģijas ražotāji, siltuma ražotāji, kā arī mazāki vietējie uzņēmumi ar atkritumu savākšanas, šķirošanas, apglabāšanas un pārstrādes prasībām. Mēs strādājam visā Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā.

Par mums:

"INESTA", kas dibināta 2016. gadā, ir vadošais integrēto atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumu un atkritumu savākšanas iekārtu piegādātājs. Mūsu pakalpojumu klāstā ir pabeigti risinājumi, atkritumu apsaimniekošana, konsultācijas atkritumu savākšanā, kā arī mēs esam vadošo atkritumu savākšanas iekārtu izplatītāji, papildus piedāvājot mūsu pašu augstas kvalitātes aprīkojuma klāstu.

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.